Gratis kunstgebit

Wij verlengen onze GRATIS KUNSTGEBIT actie! We hebben zoveel aanmeldingen en leuke reacties gehad dat wij besloten hebben er een voorjaarsactie van te maken! Dus nemen wij – tijdelijk – de eigen bijdrage voor onze rekening.

 Heeft u uw eigen risico van dit jaar al voldaan of gaat deze toch wel voldaan worden met andere zorg? Dan is het kunstgebit dus helemaal gratis!

Wat kost mijn kunstgebit

Een regulier kunstgebit wordt vanuit de basisverzekering standaard vergoed. Normaal gesproken betaalt u dan nog wél voor uw eigen bijdrage en uw eigen risico. Echter zullen ook deze kosten (grotendeels) wegvallen. Dit is hoe het werkt:

Eigen risico

 

Elke Nederlandse burger is verplicht om jaarlijks de eerste  €385,- aan zorgkosten zelf te betalen: het eigen risico. Pas wanneer u dit bedrag heeft betaald neemt de zorgverzekeraar uw kosten over. De kans is echter groot dat u dit bedrag (ongemerkt) al deels of helemaal heeft voldaan of nog gaat voldoen dit jaar. Bijvoorbeeld door de aankoop van medicijnen of een bezoek aan het ziekenhuis. Dan vallen deze kosten voor uw kunstgebit dus volledig weg.

Neem direct contact op voor een afspraak.

Eigen bijdrage

Normaal gesproken betaalt u 25% van de totale kosten, dit is wettelijk vastgesteld. Het te betalen bedrag ligt dan meestal rond de €325,-. Omdat wij de opening van onze nieuwe locatie vieren, nemen wij tijdelijk de eigen bijdrage voor onze rekening. Heeft u uw eigen risico van dit jaar al voldaan of gaat deze toch wel voldoen? Dan is het kunstgebit dus helemaal gratis!

Kunstgebit Nederland heeft momenteel overeenkomsten met Menzis en Achmea. Bent u bij één van deze zorgverzekeraars aangesloten? Dan kunnen wij het proces direct in werking zetten en bent u binnen no-time voorzien van uw nieuwe kunstgebit.

Neem direct contact  op voor een afspraak.